Marcel Pavel, depăşit de ipostaza de tătic: «S-au întâmplat foarte multe pentru noi într-un timp foarte scurt»

16 iulie 2013 16:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Atunci când fiica sa a venit pe lume, Marcel Pavel avea casa cu susul în jos şi nu reuşise să termine renovarea căminului său. Nu a terminat nici acum, dar este pe drumul cel bun.

Artistul a explicat la Happy Hour de ce a durat atât să amenajeze camera micuţei Iuvenalia.

Marcel Pavel şi-a scos fetiţa şi soţia, pe Violeta, din maternitate, săptămâna trecută

"Cel care s-a ocupat de renovarea casei este un prieten de-al nostru, dar tot îl vom ucide la final. Tot ce îi spui, înţelege pe dos şi face numai prostii. Vorbeşte mult, filosofează, dar atât. Nu pune nimic în aplicare. Într-un minut, el vorbeşte cât scrie într-un ziar întreg, dar degeaba", a mărturisit acesta.

Cântăreţul a recunoscut că se simte puţin depăşit de situaţie şi că este în egală măsură fericit, dar şi foarte stresat.

"S-au întâmplat foarte multe pentru noi într-un timp foarte scurt şi suntem şi stresaţi, dar şi fericiţi. Juvenalia mi-a întinerit sufletul, ne bucură şi ne înseninează viaţa şi zilele. Sunt şi trist pentru că mama mea e în spital, e bolnavă şi sunt foarte, foarte trist pentru asta", a spus acesta.

Artistul şi soţia sa au aşteptat cu suflet la gură venirea pe lume a micuţei Iuvenalia

Violeta, soţia lui Marcel, a povestit cum este cu un nou membru în familie şi cât de dulce e fetiţa lor.

"E foarte cuminte, foarte dulce. Face aşa nişte mutrişoare dulci, că suntem topiţi. Chiar şi când plânge, ne place tare mult de ea. Ea e sentimentul de iubire pură. Nu e adevărat că l-a, dat afară din cameră pe Marcel, ci el a fugit ca să doarmă, să se poată odihni", a declarat aceasta.

Mai multe