Marcel Toader a dezvăluit adevăratele motive ale divorţului de Gabriela Cristea!

15 aprilie 2013 20:15   Actualitate
Ultima actualizare:

"Gabriela mi-a cerut într-o zi să-i fac testament pe tot ce am. Şi, culmea, înaintea problemelor mele cu inima. Parcă a simţit ceva, că o să păţesc ceva. Nu cred că erau vorbele ei. Anturajul a stricat-o, are o mare influenţă asupra ei. E vorba de colegi, de oameni din televiziune.

Un alt motiv este reacţia pe care Gabriela a avut-o atunci când mie mi s-a propus să prezint un format de televiziune. E vorba despre o emisiune de bucătărie, eu mă pricep la treburile culinare. Gabi a spus că două săbii într-o teacă nu încap, adică să fim amândoi în televiziune", a spus Marcel Toader.

"Eu i-aş fi cerut lui Marcel un testament dacă Marcel ar fi avut bunuri personale. Casa şi maşinile lui sunt înregistrate pe firmă. A fost o discuţie în care el mi-a spus că dacă el s-ar duce, situaţia mea n-ar fi roz. Eu i-am răspuns că ar trebui să mă pună într-un fel sau altul la adăpost.

A fost o discuţie într-un context. Discuţia e mai veche, de vreo 3 ani. N-avea pe ce să-mi facă estament. E posibil ca în mintea lui să fi înregistrat o jumătate de informaţie", a spus Gabi Cristea la Kanal D.

Mai multe