Marcel Toader a înlocuit-o pe Gabi Cristea cu această blondă?

3 iulie 2013 12:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Afaceristul Marcel Toader nu pierde vremea. La nici o lună de la divorțul de Gabi Cristea, el nu doar că și-ar fi refăcut viața amoroasă, dar și-ar fi schimbat și gusturile în materie de femei.

Marcel Toader ar fi înlocuit-o pe fosta lui soție cu o blondă. Este vorba despre Magda Simion, una dintre participantele la emisiunea “Te pui cu blondele”, prezentată de Dan Negru.

Deși este un bărbat asaltat de admiratoare, afaceristului nu i-a căzut cu tronc vreo puștoaică obișnuită cu viața din cluburi, ci o femeie în toată firea, Magda având 38 de ani.

Citiţi şi: Spionul vedetă: Marcel Toader vrea şi el o fetiţă

Gabi Cristea nu mai face faţă bărbaţilor, după divorţ: «Sunt asaltată!»

FOTO Gabriela Cristea nu se mai opreşte din slăbit! Uite cum arată vedeta tv

Contactată de Click!, aceasta a recunoscut relația cu Marcel Toader. Magda ne-a spus că ea a fost cea care a făcut primul pas și că formează un cuplu cu Toader din luna mai.

Pe mine mă ambiționează provocările. Eu l-am contactat pe Facebook. Am avut încredere în el pentru că este cunoscut. Am vrut să aflu ce se află în spatele imaginii de la televizor.

I-am auzit pe mulți spunând despre el uite-l și pe ăsta ce terorist este. Pare rigid și sobru, dar nu este așa

Un adevărat domn, Marcel ar fi complimentat-o încă de la primele întâlniri, spunându-i printre altele că nu-și arată vârsta. În timp ce blonda a acceptat să vorbească despre această poveste de dragoste, Marcel Toader nu a putut fi contactat.

Marcel Toader a fost căsătorit vreme de 5 ani cu Gabi Cristea, de care a divorţat în această primăvară.

Mai multe