Marcel Toader: «Relaţia cu Gabi este o dezamăgire»

11 aprilie 2013 21:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul rugbist a povestit că a avut o întâlnire cu Eugeniu Cristea, socrul lui, în care a încercat să lămurească cu acesta anumite aspecte legate de Gabriela." A fost o întâlnire întâmplătoare. L-am întrebat de ce nici unul dintre copii lui nu vrea să îl vadă", a declarat Marcel Toader.

"El a făcut nişte afirmaţii grele la adresa Gabrielei şi nu mi se pare normal. Eu nu permit aşa ceva", a completat bărbatul.

Acesta a povestit că în copilărie, mama lui îl bătea şi îi interzicea să se ducă la antrenamentele de seară. Toader crede că un motiv similar a stat la baza rupturii dintre Gabriela Cristea şi familia ei. "Ea şi-a dorit mult televiziune, iar ei i-au frânt visul. A fost un mare vis al ei, pe care ei l-au rupt brusc", a declarat bărbatul.

Marcel Toader a explicat şi motivul pentru care soţia lui nu a fost prezentă la înmormântarea mamei ei. "Gabriela este o femeie care îşi exprimă greu sentimentele. Mă gândeam că dacă merge la mormântul mamei ei, mi-ar fi fost nu ştiu cum să o văd în situaţia aia. E greu să ai un martor lângă tine şi să îţi exprimi sentimentele cu privire la mama ta", a declarat bărbatul.

Sportivul a povestit un episod sensibil din viaţa lor de cuplu. "I-am fost alături lui Gabi întotdeauna. A avut câteva conjunctivite, care i-au trecut. Apoi, a făcut o micoză la unghiile de la mâini, din cauza gelului pe care îl folosea. Două săptămâni am îmbrăcat-o, am dezbrăcat-o, i-am dat să mănânce. Era atât de infectată la mâini că nu putea face nimic singură", a mărturisit Toader.

"Trăgând linie în aceşti cinci ani, iese cu minus. A fost o dezamăgire", a conchis Marcel Toader.

Mai multe