Marciuc l-a părăsit pe grec pentru că voia copii

4 noiembrie 2009 20:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Supărată foc pe Adrian Enache, Iuliana Marciuc a fost protagonista unei poveşti de dragoste adolescentine alături de Mihalis, însă, după numai trei luni, vedeta a încheiat această relaţie brusc, la fel cum a şi început-o.

Deşi ei doi păreau că se înţeleg de minune, Iuliana a spus stop atunci când Mihalis a început să o preseze cu măritişul: „Grecul a cerut-o în căsătorie de mai multe ori. Îi spunea că este femeia perfectă pentru el, că îşi dreşte să întemeieze o familie şi că vrea neapărat să aibă copii împreună. Iuliana i-a zis să nu vrea să se grăbească, să mai aştepte, să se cunoască mai bine, dar nu a fost chip să se înţeleagă", ne-a povestit Roxana Iliescu, cea mai bună prietenă a Iulianei.

Deşi Adrian Enache este acum liber, căci a divorţat săptămâna trecută, vedeta TVR preferă să-l mai ţină pe jar până să-i acorde o nouă şansă.

Marciuc şi Enache s-au reîntâlnit la ziua fiului lor!

La numai o zi după ce s-a pronunţat divorţul solistului, Iuliana şi Adrian s-au întâlnit la petrecerea aniversară a fiului lor, David Mihnea, care a împlinit patru ani.

Aşa cum fac în fiecare an, fie că formează un cuplu sau că sunt despărţiţi, cei doi părinţi au organizat o petrecere pe cinste, la care au fost invitaţi toţi colegii de grădiniţă ai puştiului lor.

După terminarea chefului, Iuliana şi Adrian s-au separat, fiecare plecând la casa lui.

Mai multe