Marciuc: «N-o să uit niciodată vacanţa cu Enache la Viena!»

28 noiembrie 2009 18:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Aflarea veştii că este însărcinată, prima clipă când şi-a ţinut fiul în braţe şi vacanţa petrecută cu Adrian Enache la Viena sunt cele mai importante momente din viaţa Iulianei Marciuc, relatate în cartea „În miezul zilei”.

Iuliana Marciuc a lansat, vineri seara, volumul biografic „În miezul zilei", în compania celor mai apropiaţi prieteni, precum Rita Mureşan, Cristian Ţopescu şi familia Lis.

Numai Adrian Enache a lipsit de la acest eveniment important din viaţa vedetei TVR, întrucât a susţinut un concert la Chişinău.

Cu toate acestea, cele mai importante amintiri, relatate de Iuliana în carte, au strânsă legătură cu solistul care-i este iubit de paisprezece ani: „Aflarea veştii că am rămas însărcinată, momentul în care mi-am ţinut copilul la piept şi vacanţa de la Viena, nu o să le pot uita niciodată. Acestea sunt amintirile mele cele mai de preţ", a spus Iuliana.

Surprinzător, dar vedeta îşi povesteşte şi clipele de răscruce, un capitol fiind dedicat perioadei când a mers la psiholog.

Ea spunea că povestea triunghiului conjugal în care a fost implicată o copleşise.

Mai citeşte:Marciuc: «Mi-era dor să-l aud pe Enache cântând»Enache, ce mireasă  sexy este Marciuc!Adrian Enache: «Fetiţa mea, iartă-mă!»Iuliana Marciuc: «Mergeam la psiholog ca să rezist»Adrian Enache, cu ochii în decolteul Ancăi ŢurcaşiuAdrian Enache: «Cei doi copii ai mei se înţeleg foarte bine!»Enache: «Sunt ca un cal sălbatic ce trebuie strunit»Ce fericire pe Enache că a divorţat!Ce fericiţi au fost Marciuc şi Enache la ziua fiului lor!

Vezi aici cum s-a distrat Adrian Enache la divorţ

Andreea Marin a fost sufocată de admiratori

Semn că nu şi-a pierdut fanii, Andreea Marin a fost asaltată de public la lansarea volumului „Preţuieşte viaţa", ce a avut loc ieri, la Romexpo, la ora 15.00.

„Nu am pretenţii de scriitoare, dar această carte reprezintă o parte din sufletul meu. Este foarte important să preţuim viaţa, pentru că avem una singură. Mulţumesc familiei mele care a fost alături de mine în toată perioada cât am muncit la acest volum", a declarat vedeta.

Vezi imagini de la lansarea cărţii Andreei!

Susţinută şi de sora sa, Cristina, dar şi de alţi prieteni precum doctorul Cristian Andrei şi Mircea Radu, vedeta a acordat sute de autografe.

Mai citeşte:

Andreea, şi la haine o copiezi pe Mihaela Rădulescu?Stilistul Click!: «Andreea Marin, aspect de păr nespălat»Mihaela, Andreea te copiază şi în afaceri!

Vezi o super-galerie foto cu Andreea MarinVezi aici ce sâni surprize-suprize are Andreea Marin!

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Dragă Andreea Marin...

Mihaela Rădulescu a dat autografe timp de 3 ore

Sute de fani s-au adunat, ieri, la ora 13.00, la standul editurii Polirom, de la Romexpo, acolo unde Mihaela Rădulescu a lansat cartea „Nişte răspunsuri".

Îmbrăcată într-o rochie roşie sexy, scurtă şi mulată, vedeta abia şi-a făcut loc printre admiratorii înfocaţi şi, timp de trei ore, a dat autografe neîncetat.

„Vă mulţumesc că aţi venit în număr atât de mare. Nu vă aşteptaţi la cine ştie ce calităţi literare, dar această carte a fost scrisă cu sufletul şi exprimă multe dintre trăirile şi sentimentele mele", a declarat Mihaela, vizibil emoţionată.

Vezi aici cum şi-a lansat Mihaela cartea!

Mai citeşte:

Mihaela Rădulescu a vândut haine în Iulius Mall din ClujMihaela l-a făcut pe Dani să plângăMihaela Rădulescu a ratat deschiderea magazinului «Picioru' Gras» din TimişoaraAndreea Marin şi Mihaela Rădulescu se «bat » în siluete!Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au sărit în gol din avionMihaela, şoferiţă pentru iubitul fără carnet

Vezi aici cum Mihaela Rădulescu l-a făcut pe Dani Oţil să plângă!Iată-i aici pe Mihaela şi Dani împreună, la întoarcerea divei în România

Mai multe