Marea aventură: şi-a luat 33 de joburi diferite în 33 de ţări! Vezi ce a muncit în România

22 aprilie 2013 12:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Jan Lachner, un inginer de 25 de ani din Franţa, a pornit în aventura vieţii lui: şi-a luat 33 de locuri de muncă diferite, în 33 de ţări. A trecut şi prin România, unde a lucrat ca fermier.

Jan se află în acest moment în Anglia, unde munceşte ca îngrijitor de acvarii imense. Acesta este cel de-al 31-lea job din ultimii doi ani. Timp de o săptămână, va curăţa vasele în care cresc rechinii, într-un centru din Great Zarmouth, Norfolk.

Tânărul este inginer aeronautic şi a investit până acum 10.000 de lire în cheltuielile de transport şi întreţinere, pentru că de cele mai multe ori munceşte gratuit.

A predat flamenco în Sevilla, a lucrat la DJ la radio în Belgia, a fost chelner în Dublin, a făcut bere în Cehia - acestea sunt doar câteva dintre joburile sale. În aprilie 2012 a ajuns şi în România, unde a muncit la o fermă. Mai are două ţări pe lista dorinţelor şi proiectul e încheiat: Portugalia şi Italia.

Estonia a muncit ca îngrijitor la zoo, în Estonia

"Până să mă apuc de asta, am lucrat într-o uzină Rolls Royce. Am fost uimit de numărul mare de oameni care nici nu lucraseră în altă parte. Voiam să mai văd şi cum e altfel, pentru că am o curiozitate nativă", explica Jan.

Mai multe