Margherita, nervi şi stres în ziua siliconării: «Tot mi se pare că sânii mei sunt prea mici»

23 martie 2012 16:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Chiar dacă ieri părea să fie de acord cu operaţia de mărire a sânilor a fiicei lui, Ioniţă, tatăl Margheritei, a luat foc în momentul în care fetele să pregăteau să plece spre clinică. Înainte de a pleca spre doctor, Marga a dat foc la sutienele ei vechi.

După operaţie, Ioniţa a părut relaxat în prezenţa camerelor de luat vederi. "Operaţia a decurs bine şi mă simt foarte bine. Doctorul m-a mai liniştit un pic. Dimineaţă îmi pierdusem firea", a spus acesta emoţionat.

"Nu ştiu nimic de fata mea. Sunt foarte îngrijorată. E copilul meu, prost, nebun cum e. Nu pot să nu am emoţii. Am crezut că o să se răzgândească până în ultimul moment, dar nu a vrut. Tatăl ei a fost nervos toată ziua. Ioniţă nu îşi arată niciodată sentimentele, este o fire foarte serioasă, dar ştiu că nu este de acord deloc cu asta. Ne vrea tot timpul binele", a spus Viorica la ProTV.

Marga a ieşit din operaţie şi este foarte fericită de faptul că operaţia a decurs bine. "Mă simt foarte bine şi le mulţumesc părinţilor mei că au fost alături de mine. Tot mi se par prea mici. Nu o să mai port sutien în viaţa mea. Acum plâng de fericire. Mă bucur că toată lumea e fericită", a spus Marga din spital.

Mai multe