Maria Simion: «Catrinel Menghia este foarte sexy și are atitudine»

19 noiembrie 2012 12:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Maria Simion a urmarit stilul personal al top modelului si actritei Catrinel Menghia, designerul Wonder Lolita catalogand ultima aparitie in public a acesteia drept "senzationala".

Creatoarea de moda se declara un fan convins al topmodelului Catrinel Menghia. Frumoasa bruneta a fost vineri la Roma, unde a participat la premiera filmului "The Motel Life", in cadrul celei de-a saptea editii a Festivalului International de Film. Aparitia sa pe covorul rosu a fost indelung fotografiata de catre presa, iar cadrele care au populat imediat internetul au facut-o pe moderatoarea emisiunii "Showbiz Report" sa exclame: "Catrinel este foarte sexy!"

Maria Simion a gratulat-o pe tanara actrita romanca, spunand despre tinuta pe care a purtat-o pe covorul rosu: "Femeia asta are atitudine si orice poarta vine perfect pe ea! Detaliile rochiei pe care a imbracat-o la premiera sunt in trend, iar ea este o adevarata aparitie. Imi place materialul din care este realizata rochia, prin care se vad picioarele discret, ii da o nota sexy si cu mult bun gust!", a mai completat vedeta Antenei 2.

Mai multe