Marian Dârţă, devastat după a treia operaţie de cancer: «Cu o moarte toţi suntem datori»

25 aprilie 2014 15:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Cunoscut în lumea mondenă ca fiind fizerul vedetelor, Marian Dârţă, se lupta cu fibrosarcom la cap, un tip de cancer cu care a fost diagnosticat şi se va opera a treia oară.

Stilistul a vorbit la Pro TV despre drama prin care trece: "Sufăr de fibrosarcom şi am făcut deja trei operaţii. Boala mi-a fost descoperită la două săptămâni după prima operaţie pe care am suferit-o. Am avut o cădere psihică, am plâns mult, m-am apucat de băut... mi-am căutat un refugiu."

Vorbind despre situaţia din momentul de faţă acesta a pomenit şi situaţia financiară grea pe care o are." Am rămas fără bani, mi-am vândut apartamentul şi în prezent locuiesc cu chirie. Tratamentul este foarte scump şi nu mai am nici un ban pus deoparte. Singurul sprijin vine din partea familiei pe care o am. Toate vedetele pe care le ştiam nu mă mai cunosc acuma."

Marian Dârţă a lansat şi un apel către telespectatori. A venit cu puiuţii pe care îi are de la căţeluşa sa şi i-a oferit către vânzare pentru a putea acoperi costurile operaţiei.

Mai multe