Marian Drăgulescu e iar la cuţite cu fosta soţie!

15 decembrie 2010 15:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Cei doi au ajuns să se bălăcărească din nău, după ce Marian a hotărât să se implice într-o campania de susţinere a copiilor instituţionalizaţi.

Asta în timp ce fosta soţie spune că sportivul îşi neglijează copiii, dintre care unul chiar are probleme grave de sănătate, născându-se surdo-mută.

Mai întâi să îşi ajute copiii lui şi apoi pe ai altora. Nu mă sună să mă întrebe de copii, ce fac, cum sunt sau alte lucruri despre ei. Fetiţa noastră face tratamente de câteva milioane pe lună, bani la care el nu contribuie cu nimic, niciodată”, a declarat Larisa reporterilor Acces Direct.

Larisa spune că ultima oară a vorbit cu Marian atunci când acesta a trimis un colet cadourilor, pe care l-a returnat, însă..de supărare.

S-a dus mama mea să îl ia de la poştă şi a văzut că nici măcar nu era expediat de el, ci de Corina Mihai. Dacă el nici atâta timp nu-şi face, nu am nevoie de nimic de la el.

Marian a refuzat să comenteze spusele fostei partenere, mulţumindu-se să precizeze că achită pensia alimentară la zi şi că nu are datorii către Larisa sau copii.

Mai multe