Mariana Moculescu despre fostul soţ: “A fost proxenet, cămătar şi mi-a violat fata”

12 ianuarie 2011 22:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Cearta dintre Mariana Moculescu şi fostul soţ, Marian Niculescu, nu este nici pe departe să se fi terminat. Cei doi s-au certat ca la uşa cortului în emisiunea "Un show păcătos".

Apelând la bunul simţ al oamenilor pentru a o ajuta cu bani să nu fie evacuată din casă, Mariana Moculescu a stârnit indignarea fostului ei soţ.

"Mi-a cerut şi mie bani, dar nu am vrut să-i mai dau. Eu nu mai vreau să aud de ea, apoi să o văd!? Ea trebuie să meargă la muncă. Când am întâlnit-o, era o aurolacă pe străzi. Şi am ajutat-o. Acum chiar mă bucur că nu mai am de-a face cu ea. Fură mâncare de la Moculescu, fură detergenţi", a tunat Marian Niculescu.

La auzul acestora, fosta soţie a lui Horia Moculescu, l-a acuzat pe Marian Niculescu că a practicat cu ani în urmă, proxenetismul, cămătăria şi a violat o fată de 18 ani. “A fost cămătar, a fost proxenet, a violat o fată de 18 ani din Râmnicu Vâlcea căreia i-a promis că o va lua de nevastă şi apoi a părăsit-o. M-au sunat o mulţime de oameni în cursul zilei de azi să-mi spună cât rău le-a făcut, că le-a luat casele şi i-a lăsat în stradă. (…) M-au sunat vecini de la el din bloc să-mi spună că umblă cu nişte persoane extrem de dubioase”, a spus Mariana.

“Şi fiica mea a fost violată de el şi l-a blestemat”, a fost acuzaţia cea mai gravă pe care i-a adus-o Mariana fostului său soţ. “Meriţi să fii pus la zid şi bătut până sare carnea despre tine. Din poliţist te-ai făcut un cămătar. Nespălatule. Împuţitule”, a declarat fosta soţie a lui Horia Moculescu.

"Nu am ce să răspund! O să-şi susţină pledoaria în tribunal. În nebunia, în disperare ei nu ştie ce să mai facă", a mai spus Niculescu.

Vezi AICI disputa dintre cei doi!

Mai multe