Mariana Moculescu, scoasă din datorii! Nu o să crezi cine a făcut asta!

2 august 2013 5:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Mariana moculescu pare să fi îngropat securea războiului cu fostul ei iubit, Cristi Marin, în urma unui gest neaşteptat pe care acesta l-a făcut.

După cum chiar Mariana a anunţat pe pagina personală de Facebook, se pare că Marin i-a achitat unele datorii. În ciuda acestui lucru, Mariana a continuat să primească notificări cuprivire la restanţele pe care le are, ceea ce a detemrinat-o să publice acest mesaj:

«Astept un raspuns prin telefon la o cerere depusa la AFI, cu privire la casa si la achitarea ratelor. Sper ca directorul AFI sa tina cont ca AM ACHITAT datoriile inainte cu cateva zile de a ramane sentinta judecatoreasca, definitiva si irevocabila. Sper sa se tina cont, de asemenea si de faptul ca a fost facuta public situatia mea din toate punctele de vedere: economic, social, s.a.m.d.

Cu tendinte extrem de misoginistice!!!! Traim intr-o tara COMUNISTA!!!! Ratele mi-au fost platite de Cristi Marin. M-am trezit cu chitanta de plata a ratelor la cutia de scrisori. Ii multumesc pe aceasta cale, doar atat», a scris ea pe Facebook.

Declaraţiile Marianei sunt de-a dreptul surprinzătoare, având în vedere că a fost implicată în mai multe scandaluri cu Marin.

Mai multe