Marijuana vorbeşte despre relaţia cu «craiul» Liviu Stanciu

23 ianuarie 2011 9:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa şi-a revenit după multiplele probleme de sănătate pe care le-a avut din cauza drogurilor şi a scos pe piaţă o nouă piesă, intitulată «Semne».

Marijuana, un nou stil de viaţă

Marijuana recunoaşte: «Sunt singură de patru ani»

Dana Marijuana are un înger de fetiţă, Alesia

Pe plan sentimental, însă, nicio schimbare, petru că Marijuana încă suspină după un fost iubit.

Nu a fost o relaţie uşoară. Am sfârşit prin a ajunge amândoi la spital. Nu pot să-i dau numele însă este un suflet nobil”, a povestit Dana pentru D-Paparazzi, într-un material pe care îl puteţi urmări în această seară, la 19:45.

Vedeta a recunoscut că bărbatul în cauză este singurul cu care s-ar căsători vreodată, deşi foarte mulţi au speculat pe tema idilei dintre Marijuana şi «craiul» cu Liviu Stanciu. Cei doi au fost împreună la sfârşitul anilor `90 pentru o scurtă perioadă, dar gurile rele săun că Dana încă nu a trecut peste despărţirea de prezentator.

Mai mult decât atât, circulă un zvon conform căruia ultima piesă a Danei îi este dedicată chiar lui, însă cântăreaţa a refuzat să comenteze ipoteza.

Într-adevăr, am avut o relaţie cu Liviu Stanciu, însă nu a fost de lungă durată. Nu a fost foarte profundă, astfel încât să-mi dea de crezut că suntem făcuţi unul pentru celălalt”, a povestit Dana pentru D-Paparazzi.

Mai multe