Marina Almăşan, «forţată» de Socaciu să se împrumute la bancă: «Cu banii care i-am dat îşi cumpără vilă. Mă scârbeşte povestea asta»

23 aprilie 2012 5:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Victor Socaciu a impins-o pe Marina Almăşan să facă un împrumut bancar, iar asta ca prezentatorea să-i dea banii pe jumătate din vila în care au locuit împreună.

Artistul se plângea în stânga şi-a dreapta că după divorţul de Marina va rămâne pe drumuri, însă lucrurile au stat cu totul altfel. Victor Socaciu i-a cerut prezentatoarei jumătatea din valoarea vilei pe care o deţin în zona Dorobanţi.

În 7 martie, după semnarea actelor de divorţ, Marina Almăşan a făcut un împrumut bancar pentru a-i da banii lui Socaciu.

Prezentatorea de la TVR 1 a preferat să se descurce de una singură şi nu a apelat la ajutorul iubitului ei, George Cornu, care este milionar.

„Cu banii pe care i-am dat eu poate să-şi cumpere o vilă în Bucuresti, nu o garsonieră. Aşa este, am facut un împrumut şi i-am oferit jumatate din preţul casei, care a fost supraevaluată.

Victor şi-a primit partea, a fost un partaj cât se poate de avantajos pentru el. Povestea asta mă scarbeste... Acum constat şi eu că ăsta este omul lângă care am stat 15 ani", a declarat Marina Almasan, pentru ziarul Naţional.

Mai citeşte:

Aici se mută Socaciu după divorţul de Marina Almăşan

Marina Almăşan: «Vacanţa de Paşte a fost o evadare dintr-o lume nebună»

Copiii miliardarului nu o plac pe Marina Almăşan?

Mai multe