Marina Almăşan şi iubitul milionar, de la Paris direct în Mehedinţi, de Paşte - FOTO

12 aprilie 2012 15:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Paştele se face în familie! Aşa gândesc şi amorezii Georgică Cornu şi Marina Almăşan, care s-au întors, astăzi, de la Paris, acolo unde au petrecut o vacanţă de vis, împreună cu cei trei copii. Imediat ce au ajuns în ţară au şi plecat la Mehedinţi, la părinţii milionarului, unde sărbătoresc Învierea Domnului.

O ţin din vacanţă în vacanţă! Au fost la Milano, la Viena, iar, ieri, au venit de la Paris, unde au petrecut cinci zile de vis. Georgică şi Almăşanca nu s-au putut bucura, însă, în intimitate de frumuseţile capitalei Franţei, deoarece alături de ei au stat mai tot timpul copii: fetiţa şi băiatul miliardarului, dar şi Victor copilul vedetei tv.

„Cornu a fost extrem de fericit în compania Marinei. S-a lăudat că s-au înţeles foarte bine, iar copiii s-au împrietenit. Au cumpărat şi cadouri pentru mama, sora şi cumnatul lui", ne-au mărturisit apropiaţii celor doi amanţi. Ieri, la sosirea în ţară, Marina Almăşan era foarte veselă şi vorbăreaţă.

"Ne-am simţit foarte bine la Paris, am fost pentru copii la Disneyland, dar ne-am dat şi noi în trenuleţe".

Marina i-a urat fostului soţ, Victor Socaciu, să fie şi el fericit.

Apoi, vedeta însoţită de Georgică Cornu şi cei trei copii s-au urcat într-un microbuz Mercedes cu număr de Timişoara şi au plecat spre Mehedinţi, la casa părintească din satul Gornoviţa, unde vor petrece Paştele în familie.

Mai multe