Marina Dina:«Uite ce tatuaj am în pantaloni!»

28 iulie 2010 16:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Marina a prins din adolescenţă gustul tatuajelor, iar acum are o adevărată colecţie. Ultimul, însă, un mesaj în limba latină pe şoldul drept, a rămas neterminat, pentru că vedeta nu a mai suportat durerea, pentru a-l finisa.

Asistenta lui Mihai Morar ocupă un loc fruntaş în topul vedetelor cu cele mai multe tatuaje. Mândră de desenele ei, Marina chiar a făcut, recent, o şedinţă foto extrem de sexy, unde „accesoriile" de pe trup sunt foarte bine evidenţiate.

Frumoasa blondă şi-a făcut primul desen pe semnătura părinţilor, pe vremea când era minoră, elevă la liceu. În urmă cu doar câteva luni, când a mers la salon să-şi refacă tatuajul tribal de pe spate, Marina şi-a dorit cu ardoare să-şi inscripţioneze un desen şi pe şold, însă demersul nu a mai fost dus la bun sfârşit: „Este o durere cumplită. Am vrut să-mi tatuez citatul „Alis volat propriis" („Zboară cu propriile aripi"), dar nu am mai suportat durerea şi a rămas neterminat. Este o zonă foarte, foarte sensibilă. Bine că îl acoperi uşor. De-aia l-am şi ţinut secret până acum", a declarat Marina, pentru Click!

Vara trecută, vedeta nu a rezistat tentaţiei şi şi-a tatuat maxima „Prin spini, spre stele", tot într-o zonă dureroasă, la încheietura mâinii.

Citeşte şi:

Marina Dina şi-a tatuat pe deget iniţiala iubitului

Marina Dina chiuleşte de la cursuri

Viaţă de Piţipoancă: Marina Dina, mai puţin celebră decât sânii ei - VIDEO

Marina: «Am băgat banii de maşină în afaceri cu haine»

Marina Dina: «Mama a vrut să mă întorc la Morar!»

Marina Dina către Mihai Morar: «Din septembrie, tu vei fi asistentul meu» - VIDEO

Dina revine la Morar! VIDEO

Le-a copiat pe fetele de la Trident

Marina a pozat sexy, iar la ultima şedinţă foto le-a avut ca sursă de inspiraţie pe fetele de la Trident: a îmbrăcat o pereche de blugi cu faţa în spate, lăsându-şi fundul apetisant la vedere.

Mai multe