Marina Voica, printre invitații de onoare la un concurs de frumusețe! Miss Capitala s-a ales la Breaza!

18 octombrie 2013 17:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Interpreta Marina Voica a fost invitata de onoare a organizatorilor concursului Miss Capitala, care s-a desfășurat zilele trecute la Breaza.

Stabilită de ani buni la Breaza, Marina Voica participă cu drag la evenimentele din localitate. De această dată, ea a răspus invitației primarului din Breaza, Răzvan Bălășescu la concursul Miss Capitala. Artista a socializat și a admirat concurentele. Printre invitații acestui eveniment s-au mai numărat: prefectul de Prahova, Marius Sersea, deputatul Dan Tudorache și deputatul Paul Dumbraveanu.

Miss Capitala a fost organizată de Clara și Sorin Popescu, în colaborare cu autoritățile locale din Breaza. În cadrul aceluiași eveniment s-a acordat și titlul Regina Bucureștiului. Micu Bianca, în vârsta de 16 ani a câștigat titlul Miss Capitala, iar titlul Regina Bucureștiului a fost adjudecat de Anca Nainer, de 18 ani (care mai are în palmares și titlul Miss Sector 4).

A doua zi, Clara și Sorin Popescu au organizat, tot la Breaza, cea de a doua ediție a Running Queen. Concurentele până în 14 ani au alergat 1000 m și 3000 m peste această vârstă. Cursa de Nordic Walking s-a desfășurat tot pe 3000 de m.

"Concurentele de la ediția a-2-a a Running Queen de la Breaza au fost rasplatite cu mici cadouri la tombolă, dar cel mai mare câștig a fost porția de bună-dispoziție și sănătate. Pregătim, déjà, a 3 a ediție la care vom avea peste 200 de premii la tombolă, iar primele clasate vor primii, atât medalii, cât și coronițe, că doar este alergarea reginelor!"

Mai multe