Marinela Niţu: «N-am mai pus gura pe pâine de 5 ani!»

12 august 2010 16:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Marinela Niţu se mândreşte cu o siluetă de invidiat, care stârneşte invidia multor soliste abia trecute de pragul majoratului.

În spatele acestei imagini sexy se ascund, de fapt, multă ambiţie şi determinare, căci vedeta a făcut multe sacrificii pentru a câştiga lupta cu kilogramele.

Marinela Niţu a scăpat printre degete 5.000 €

Uite cum protestează Marinela Niţu faţă de căsătoria lui Cozma!

Marilena Niţu: «Nu mă mai fac blondă în viaţa mea!»

„Fac o serie de sacrificii. Am renunţat la pâine de mai bine de cinci ani. Ultima masă o iau pe la ora 3 sau 4, iar seara, eventual, mai mănânc fructe. De dulciuri nici nu poate fi vorba. Fac mişcare, merg la sală de trei ori pe săptămână", a declarat Marinela, pentru Click!

Solista îşi doreşte cu ardoare o revenire spectaculoasă pe piaţa muzicală şi, deşi are un nou album, ofertele pentru concerte sunt destul de puţine.

Cu toate acestea, Marinela câştigă din muzică atât cât să-şi plătească facturile şi să-şi satisfacă toate capriciile specifice femeilor: „Nu pot chiar să mă plâng, mai am spectacole, dar nu câte aş vrea. Mai cânt la nunţi, la botezuri. Am cântat recent şi în Italia, la o zi aniversară", ne-a mai spus Marinela.

Mai multe