Marinela Niţu vrea un copil cu fostul soţ! «E bun la pat»

21 ianuarie 2011 5:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Culmea, e vorba despre fostul ein soţ, de care a divorţat în 2009 pentru că încerca să o transforme într-o femeie casnică, cerându-i constant să renunţe la agitata viaţă de artist.

Cei doi s-au împăcat însă după câteva luni, dar fără a mai purta verighete, ci doar în calitate de iubiţi. Se pare că italianul Mario a convins-o pe Marinela că nu există un bărbat mai bund ecât el pentru că, aşa că artista se gândeşte chiar la o a doua căsătorie cu el.

Dacă îmi va arăta că este aşa cum spune, m-aş mărita cu el pentru a doua oară. Am avut o seară romantică, la Los Angeles, şi mi-a dat inelul de logodnă”, a declarat Marinela Niţu, în exclusivitate, pentru Naţional.

Mario şi-a recucerit fosta soţie prin răsfăţuri de tot felul, de la preparate culinare, la nopţi fierbinţi, după cum chiar cântăreaţa recunoasşte.

Iubitul meu e bun la toate: îmi găteşte spaghetti, pizza, tot felul de bunătăţi, e bun la manichiură, pedichiură, şi la pat. Nimeni n-are şanse să-l întreacă.

Vor un copil

Cei doi sunt convinşi că a doua oară va fi cu noroc, aşa că au planuri mari pentru viitorul apropiat: «muncesc» pentru un copil.

Fac control ginecologic în fiecare lună. Amândoi ne dorim un bebe, nu contează dacă e fetiţă sau băiat, important este să fie sănătos.”

Mai multe