Mărioara Murărescu nu ştie când va părăsi spitalul: «Numai medicii şi Dumnezeu ştiu»

27 iunie 2013 5:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Mărioara Murărescu nu ştie când va reveni acasă, deşi se află de aproape o lună la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.

Realizatoarea emisiunii "Tezaur Folcloric" se află încă în perioada de recuperare, după o operaţie la coloană şi spune că este din ce în ce mai bine, conform ziarulring.ro.

"Nu m-am externat, dar sunt, într-adevăr, spre bine şi vă mulţumesc că vă interesaţi despre mine. Nu sunt alte probleme după operaţia la coloană, mă pot deplasa", a declarat Mărioara.

În ciuda faptul că operaţia a decurs bine, vedeta TVR nu ştie când va fi externată: "Asta numai medicii ştiu... Şi Dumnezeu... Sperăm să ne ajute să mergem mai departe".

Multă lume a crezut că Mărioara Murărescu s-a internat la începutul lunii iunie din cauza cancerului la tiroidă, care ar fi recidivat, dar realizatoarea a negat acest zvon şi a spus că pur şi simplu a fost operată la coloană.

Mărioara Murărescu a făcut în 2008 cancer la sân şi, deşi a făcut chimoterapie, boala a revenit peste câţiva ani, la tiroidă.

Mai multe