Mărioara Zăvoranu: «Îmi place de Răzvan, e foarte sensibil»

8 mai 2012 22:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Mama vedetei s-a aflat pentru prima dată în aceeaşi emisiune cu Răzvan Dumitrescu, iubitul Oanei Zăvoranu.

„L-am rugat să îmi schimbe nişte becuri şi a mai ars două", a dat din casă Mărioara Zăvoranu. Totuşi, ea a recunoscut că băiatul e pe placul ei: „Îmi place de Răzvan, e foarte apropiat, e foarte sensibil. Întâmplător mi-a plăcut şi mie. Mi-a adus un costum pentru Dodo, câinele meu, o brichetă, un parfum. Dar nu mă cucereşte cu cadouri, mă cucereşte prin educaţie, bun simţ, cum se poartă cu Oana. Îmi place că e foarte politicos. E şi ceva ce nu îmi place. E mult prea repezit şi nu prea e punctual", a recunoscut Mărioara.

„Şi doamna Zăvoranu mi-a făcut cadouri, un parfum. Când merg la doamna Zăvoranu vorbim până la 4 dimineaţa, bârfim, ne uităm la telenovele. Ultima oară am bârfit la telenovele. Doamna Zăvoranu găteşte foarte bine", a lăudat-o şi el.

Mărioara a mai dezvăluit că le-a gătit celor doi porumbei. „El e cam dificil. A zis că îi place ce i-am făcut de mâncare. E înalt ca o trestioară". Răzvan i-a întors complimentul: „Doamna Zăvoranu e foarte primitoare, în prima zi ne aştepta cu masa".

Dialogul spumos a continuat în momentul în care Răzvan a dezvăluit amănunte din relaţia lor: „O să vă surprindă, dar Oana a făcut primul pas. Mi-a zis: «Eşti tânăr, bruneţel, genul meu»". „Şi tu ai pus reprede botul", l-a taxat Mărioara. „Păi dacă voiam...",a confirmat el. „Răzvan e mai îndrăzneţ numai în meserie, acasă nu e tupeist", a observat mama Oanei.

„Da, Oana a plâns pe umărul meu. Acum i-a trecut, e o învingătoare. Voi avea o surpriză pentru Oana",a mai spus el, iar Mărioara a lăsat să se înţeleagă că ar putea fi complice la vacanţa lor.

Mai multe