Marius Avram: «Mă rad mereu înainte de meci»

22 aprilie 2011 18:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Omul care va arbitra cel mai tare meci din Liga I spune că ajutorul tatălui, Vasile Avram, care e şi preşedintele CCA, a avut un rol important în ascensiunea sa.

"Recunosc că mă consult cu tata înaintea şi după fiecare meci, pentru că am numai de câştigat în urma experienţei lui", ne-a declarat centralul.

Avram ne-a dezvăluit care sunt obiceiurile sale şi cum se pregăteşte înaintea derby-ului.

"Întotdeauna în ziua meciului mă bărbieresc şi îmi fac ghetele cu cremă. Nu am superstiţii.

Eu mă uit la 90 la sută din meciurile din Liga I şi ştiu foarte bine fiecare echipă.

Pentru Steaua-Dinamo i-am urmărit în Cupă şi mi-e deajuns", a mai spus arbitrul.

Ce va face luni

9.00 - Trezirea. Micul dejun îl ia cu brigada de arbitri.10.00 - Plimbare prin oraş, prin parc, pentru relaxare şi pregătirea psihologică pentru meci. Poartă discuţii cu fiecare coleg pentru a elimina eventualele neînţelegeri.13.30 - Prânzul îl ia întotdeauna cu 7 ore înainte de începerea partidei.14.30 - Se duce în cameră şi doarme o oră şi jumătate.16.00 - Stă în cameră şi se pregăteşte psihologic pentru derby şi îşi face geanta cu echipament.18.00 - Plecarea de la hotel spre stadion. Brigada de arbitri trebuie să fie la stadion cu două ore înainte de joc.18.30 - Se ajunge la stadion şi începe pregătirea pentru meci. Discuţii cu organizatorii, cu medicii şi se pun la punct toate detaliile cu asistenţii.20.20 - Cu câteva minute înaintea partidei, când e pe tunel, face ultima pregătire mentală a meciului şi se motivează.

Mai multe