Marius Baldovin continuă şirul minciunilor prin care îşi face publicitate

8 mai 2012 15:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Acesta spune că hoţii l-au mai călcat o dată, dar de data aceasta pentru a-i returna o parte din banii furaţi!

Cântăreţul şi-a continuat şirul poveştilor incredibile. Deşi, potrivit emisiunii „Povestiri adevărate", la poliţie nu există nici o plângere depusă de Marius Baldovin din care să rezulte că ar fi fost jefuit, el a mers mai departe cu afirmaţiile, spunând că tâlharii s-au întors şi, impresionaţi de povestea sa, i-au adus banii înapoi!

„Nu i-am găsit pe toţi, doar jumătate din ei. Am un şifonier unde am încălţămintea, i-am găsit acolo, într-o punguţă. E bine şi aşa, banii se fac greu în ziua de azi", a declarat el. În schimb, în privinţa afacerilor sale imobiliare, a fost nevoit să recunoască: a minţit! În consecinţă, a fost nevoit să-şi pună nasul de clovn pe care i l-a adus reporterul Acasă TV.

După Sânziana, o altă vedetă feminină şi-a făcut loc în visurile - şi poveştile - lui: Casandra. „Viespea" lui Ogică i-ar fi făcut avansuri, după ce el ar fi abordat-o pe o reţea de socializare. „Am intrat în vorbă cu ea pe Facebook. I-am spus însă că nu e cazul să se despartă de Ogică, pentru că şi el e un bărbat frumos", a relatat Baldovin fără să clipească.

Când vine vorba de poveşti incredibile, interpretul se află într-o companie destul de selectă. Alte două personaje din showbiz au făcut afirmaţii la fel de greu de susţinut: Rouge, care a declarat că şi-ar fi asigurat sânii pentru o sumă imensă, dar nu mai ştia când anume, respectiv Adrian Pescariu, care a pretins şi el că l-au călcat hoţii. Povestea lui nu prea stă însă în picioare, potrivit celor de la Acasă TV: uşa era spartă, dar pe dinăuntru!

Mai multe