Marius Bodochi, sex cu struguri, frişcă şi miere

26 octombrie 2010 11:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Actorul este un tip pentru care sexul are prea mică legătură cu mâncarea, dar şi când se întâmplă, trebuie să fie maxim de incitant.

Bodochi povesteşte într-un interviu pentru bucatarescu.ro că îi place să vadă o femeie mâncând, atunci când respectiva ştie să fie sexy.

Detest femeile care înfulecă. Nu mi se pare nimic erotic în asta. O femeie cu multă fantezie erotică nu se apucă să bage în ea pe nemestecate, să zicem, mmăligă cu brânză. Imaginază-ţi-o luând o lingură de smântână şi punând-o peste mămăligă. Mamă ce sexy. Apoi se balonează şi trebuie să ia Colebil. Înnebunitor, nu?”,

Actorul povesteşte că a avut o relaţie cu o femeie mereu dornică de experimente mai mult mai sau mai puţin culinare, dar, cu siguranţă, erotice.

Am făcut-o cu foarte mulţi struguri. I-am strivit fiecare pe trupul celuilalt, ne-am uns cu zeama aia dulce şi a fost foarte excitant. Am încercat şi cu frişcă, dar nu ne-a plăcut, ni s-a părut greţoasă. Altădată am făcut-o cu miere şi senzaţia aia lipicioasă ni s-a părut foarte excitantă”, a completat Bodochi.

Mai multe