Marius Constantin şi-a bătut antrenorul că s-a luat de iubită!

28 martie 2011 15:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalurile nu se mai opresc în Giuleşti. Un SMS pe care Şumudică i l-ar fi dat prietenei lui Marius Constantin, Kinga, a stârnit o bătaie între antrenor şi fundaş în ziua meciului cu Antalyaspor.

Şumi a decis să lase jucătorii să vină cu soţiile sau prietenele în cantonamentul din Turcia. Marius Constantin a mers în Antalya însoţit de iubita lui, Kinga. Numai că „micul concediu" s-a sfârşit cu bătaie. Apropiaţi ai jucătorilor dezvăluie că prietena lui Constantin s-a trezit cu un SMS de la Şumudică în care acesta îi făcea avansuri, lucru care l-a enervat pe Constantin.

Mai mult, antrenorul a făcut câteva glumiţe cu prietena acestuia. „Uite, ce soare e afară!" sau „ce faţă ai!", au fost vorbele lui Şumi, care l-au iritat pe fundaş.

Jucătorul nu a mai stat mult pe gânduri şi, în autocar, l-a lovit pe Şumudică sub ochii colegilor! Antrenorul l-a exclus pe Constantin din lot, iar fundaşul nu a mai jucat cu Antalyaspor. La întoarcerea în ţară, Copos şi Dinu Gheorghe au convocat şedinţe pentru a stabili vinovaţii.

Jucătorul l-a sunat pe Copos şi i-a cerut să facă dreptate, iar acesta i-a spus că va analiza cazul. Patronul i-a pus ieri faţă în faţă pe cei doi, într-o şedinţă la care a participat şi Dinu Gheorghe.

Prima decizie a fost simplă: Constantin a rămas exclus din lot, oficialii considerând că acesta e vinovat, pentru că a reacţionat violent la adresa antrenorului.

Dacă George Copos are un favorit la echipă, acesta e Constantin. Patronul l-a apărat mereu când a fost implicat în scandaluri. A refuzat chiar o ofertă de 3,5 milioane € de la Dinamo Moscova pentru fundaş.

Şumi ar putea fi demis

Marius Şumudică are destule motive de îngrijorare şi nu este exclus să fie demis. Dinu Gheorghe şi George Copos şi-au pierdut încredera în antrenor şi sunt sceptici că acesta poate redresa echipa în condiţiile în care a reuşit să-şi pună toată echipa în cap.

Primul care ar sosi imediat în Giuleşti să-i ia locul lui Şumudică este Mircea Rednic, care s-a oferit singur. Şi Răzvan Lucescu e în cărţi să preia Rapidul, dar de la vară.

Mai multe