Marius Constantin şi-a cumpărat Infiniti!

26 august 2010 16:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Constantin nu mai este pieton! După o discuţie decisivă cu Dani Coman, fundaşul a decis că este momentul să-şi ia permisul auto şi maşină.

„La 26 de ani, te aduce iubita la antrenamente cu maşina. Râde tot vestiarul de tine. Tu nu poţi să înveţi de carnet ?", i-a spus actualul portar al Rapidului mai în glumă mai în serios lui Constantin, care s-a pus cu burta pe carte.

Şi şi-a luat carnetul şi o maşină de care e mândru: un Infiniti EX de 50.000 de euro! „După antrenamente, nici nu mai stă să ia masa, e glonţ pe poarta cantonamentului de când şi-a luat maşină. Ce-i mai place să se plimbe!", glumesc colegii pe seama lui.

Marius Constantin are bani acum, mai ales că în vară şi-a prelungit contractul cu Rapid, iar salariul său a ajuns la 250.000 de euro. Interesant este că în urmă cu două sezoane, Constantin răspundea tăios în momentul în care se zvonea că i-ar fi fost dublat salariul: „Mi-a mărit Copos contractul şi eu am fugit să-mi cumpăr două apartamente...!".

Acum, când cu adevărat patronul Rapidului i-a mărit salariul, „Spartanul" a fugit şi şi-a luat Infiniti!

Deşi nu avea carnet, Marius Constantin şi-a mai procurat o maşină în urmă cu doi ani: un Audi A4. Pe care l-a ţinut însă în faţa blocului, în Braşov, oraş din care acesta provine. Maşina i-a fost lăsată acum de Constantin prietenei lui, Kinga, care de altfel şi în trecut se mai folosea de ea.

Top 5 maşini la Rapid

Marius Constantin- Infiniti EX    50.000 €

Mircea Bornescu- Audi Q7    45.000 €

Costin Lazăr- VW Touareg    20.000 €

Fane Grigorie- BMW    20.000 €

Ovidiu Herea- VW Touareg    20.000 €

Mai multe