Marius Moga ia cu asalt oraşul natal, Alba Iulia! Compozitorul pregăteşte surprize pentru fanii lui

26 mai 2014 19:00   Actualitate
Ultima actualizare:

In aceasta saptamana, orasul Alba Iulia este in plina sarbatoare. Pentru prima oara, compozitorul Marius Moga se intoarce acasa si ia cu asalt cetatea, organizand, cu sprijinul prietenilor si a Primariei Alba Iulia, o serie de evenimente care promit sa faca istorie in muzica romaneasca.

Marea galagie. Timp de o saptamana, in perioada 26- 31 mai, adolescenti din 7 licee sunt provocati de Marius Moga si de echipa lui de producatori si compozitori, coordonata de Florin Romascu si Robert Magheti (ex-Sistem) sa participe la o competitie de percutie, care se va finaliza cu un flashmob spectaculos in cetate.Zilnic, in Piata Tobosarului, vor avea loc repetitii, workshop-uri si demonstratii de percutie cu peste 300 elevi din cele 7 licee implicate in "Marea galagie". Astfel, Adda, What's UP, Liviu Teodorescu, Sorana, Loredana Cavasdan, Shift si Marius Moga antreneaza cate o echipa formata din peste 40 liceeni, pentru a castiga batalia finala intre licee, tinuta in ziua de vineri, 30 mai, scena festivalului Albafest.

Tabara de muzica, editia a-2-a, 26-31 mai.

Anul trecut, in luna iulie, peste 70 compozitori, producatori, textieri, instrumentisti si interpreti din muzica romaneasca au luat drumul Paltinisului pentru a participa la prima editie a TABEREI DE MUZICA. In urma sesiunilor de creatie organizate in cele 7 studiouri amenajate la Paltinis, au rezultat hiturile "Atata timp cat ma iubesti" (Andra feat. Marius Moga) si „Pe barba mea" (Marius Moga), proaspat-lansat. Intre artistii care au participat la #TDM1 se numara: Andra, CRBL, Loredana, Laurentiu Duta, Vunk, George Hora, Kamelia, Narcotic Sound, Deepcentral, Deepside Deejays, Corina, What's Up, Liviu Teodorescu, Narcotic Sound, Raluk, Puya, Raku etc.Anul acesta, cele 8 studiouri sunt amplasate in mall-ul din Alba Iulia si in cetate, 5 dintre ele fiind mobile si expuse publicului.

In programul taberei sunt incluse intalniri de creatie, jam-session-uri muzicale, speech-uri motivationale, lectii de canto, intalniri cu realizatori de programe radio si reprezentanti ai caselor de discuri. AlbaFest (Zilele orasului, editia XI) reuneste, anul acesta, in primele 2 zile, un line-up de artisti de top, care au colaborat, de-a lungul vremii, cu ambitiosul jurat de la „Vocea Romaniei". Sub marca „Moga & Friends" vor canta: Smiley, Andra, CRBL, Shift, Stefan Banica, Amna, Adda, Liviu Teodorescu, What's UP, Paula Seling si Alex Velea.

Echipa DeMoga Music pregateste publicului un show de exceptie, acompaniat de band-ul simfonic condus de Daniel Jinga.

Mai multe