Mărturii din infern. Românca obligată să se prostitueze în Germania face dezvăluiri emoţionante

16 iulie 2013 20:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Ioana, tânăra care a fost forţată să se prostitueze în Germania şi care a fost eliberată recent de Christian Sabbagh a fost invitată într-un platou al emisiunii WOWbiz de la Kanal D şi a povestit prin ce a trecut în cele aproape trei luni petrecute în bordelul nemţesc.

Fata de doar 19 ani a mărturisit că a plecat în Germania pentru a fi bonă, din cauza problemelor cu banii pe care le avea în România şi din necesitatea de a-şi întreţine copilul.

"Eu am un copil de un an şi patru luni, pe care îl creşteam cu ai mei. Tatăl lui mă părăsise într-un timp. La mine acasă lucra doar tata, aşa că nu aveam o situaţie. Am plecat în Germania cu o prietenă care mai fusese bonă acolo. Mi-a spus că femeia la care lucra ea, doamna Laura, mai are nevoie de o fată care să aibă grijă de copiii ei şi să îi dea 1.500 de euro pe lună. Am stat acolo trei luni. După un timp, acea femeie nu a mai avut bani să-mi dea. M-a plătit doar cu 1.000 de euro în acest timp", a spus aceasta.

Ioana a povestit experienţă cumplită prin care a trecut, sub protecţia anonimatului (captură: Kanal D)

Ioana a povestit cum a ajuns să ia legătura cu bărbatul care a transformat-o în prostituată, împotriva voinţei sale şi i-a distrus viaţa.

"Într-o zi, am ieşit în parc cu copiii şi acolo l-am cunoscut pe cel care m-a dus la bordel. El m-a abordat şi mi-a spus că are o cunoştiinţă care are nevoie de bonă şi e dispusă să ofere 3.000 de euro pe lună. M-am dus cu el şi am ajuns în Bremen, unde am aflat că trebuia să devin prostituată", a declarat aceasta.

Tânăra a dezvăluit că a fost sechestrată, lăsată fără telefon, buletin şi alte acte. A fost ameninţată şi lovită în repetate rânduri, ceea ce a speriat-o cumplit.

"Mi-a luat buletinul, telefonul, tot. Nu puteam să merg nicăieri fără el. M-a bătut şi m-a ameninţat de mai multe ori. Mi-a spus că îmi rupe capul dacă îl mai întreb de buletinul meu. Iniţial m-a dus să mă prostituez în hoteluri. Apoi m-a dus în cluburi şi la urmă am ajuns la bordel", a spus aceasta.

Christian Sabbagh a fost şi el în platoul WOWbiz, pentru a o susţine pe Ioana (captură: Kanal D)

Ioana a recunoscut că deşi lucra într-un bordel, cei mai mulţi clienţi au înţeles prin ce trece şi nu au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei pentru că le-a fost milă de ea.

"Unul dintre clienţi a stat de vorbă cu mine şi la final mi-a dat banii. Nu mi-a făcut nimic. Mulţi clienţi m-au înţeles şi nu s-au atins de mine, dar mă plăteau ca să nu am probleme. Câteodată aveam 5-6 clienţi pe zi, cel mai mult am avut 10. Lucram de la 6 seara la 2 noaptea şi nu am avut nici o zi liberă. M-am întâlnit cu 540 de clienţi, dar nu am avut raporturi sexuale cu toţi", a declarat aceasta.

Românca a povestit şi cum a fost eliberată din bordel, chiar de patronul stabilimentului nemţesc.

"Şeful bordelului bănuia că va veni domnul Sabbagh. M-a auzit vorbind la telefon, iar soţia sa, româncă şi ea, i-a tradus ce spuneam eu. Nu i-a spus nimic lui Cristi, cel care mă adusese acolo, ca să nu fugă. Abia când a ajuns domnul Sabbagh şi echipa l-a ameninţat pe Cristian că dacă nu îmi dă actele, îl dă la Poliţie", a spus aceasta.

Mai multe