Mărturii dureroase despre trecutul comun al lui Botezatu şi al Biancăi: «Da, te-am înşelat»

14 februarie 2013 21:37   Actualitate
Ultima actualizare:

S-au iubit cu pasiune, în văzul tuturor şi mai ales al presei care i-a urmărit cu interes. În urmă cu câţiva ani, Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu formau un cuplu cu priză la public. De fapt, a fost trambulina care a propulsat-o pe Bianca din poziţia de "blonda lui Bote" în aceea de vedetă de televiziune.

De Ziua Îndrăgostiţilor, Cătălin Botezatu (46 de ani) i s-a confesat Biancăi Drăguşanu, într-un interviu pe care acesta i l-a luat în noua calitate de reporter TV.

Designerul nu s-a ferit să atingă aspecte ale vieţii private şi să recunoască adevăruri neconfirmate până acum publicului. Printre altele, Bote a confirmat motivul care a dus la despărţirea de Bianca.

"M-ai înşelat?", l-a întrebat ea. "Da, te-am înşelat!", a răspuns răspicat creatorul de modă. "Ştiam...", a zâmbit Bianca, în interviul difuzat joi seară de Acasă TV.

Are sau nu are copii?

Cătălin Botezatu a vorbit şi despre părinţii săi şi despre dorinţa mamei de a avea un nepot de la el. "Am tot zis «nu» şi până la urmă s-a împăcat cu ideea", a explicat el.

Afirmaţia aceasta pare să contrazică ceea ce a spus în alte împrejurări, că are avea copii. La un moment dat, Bote a susţinut că fotomodelul Andrei Iordache, cu care a colaborat, ar fi băiatul său secret.

Mai multe