Mărturiile bărbatului cu două penisuri funcţionale: a făcut sex cu 1.000 de persoane

2 ianuarie 2015 6:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Un bărbat care susţine că are două penisuri a scris o carte în care îşi spune povestea, conform metro.co.uk.

Acum un an, bărbatul care preferă să îşi păstreze anonimatul a postat o imagine cu el pe site-ul Reddit şi i-a îndemnat pe internauţi să îi pună întrebări. 

"Ambele sunt funcţionale. M-am născut cu o boală numită difalie. Nu mi-am absorbit un geamăn. Nu e genetic sau moştenit. Sunt bisexual şi am o relaţie cu un bărbat şi o femeie", a scris el pe site-ul reddit, potrivit metro.co.uk. 

Bărbatul, care se pare că e american, suferă de o boală care afectează unul din şase milioane de bărbaţi din America. Majoritatea copiilor născuţi cu două penisuri sunt operaţi când sunt mici, dar mama bărbatului s-a temut să facă acest pas. 

Acum, bărbatul de 45 de ani a publicat o carte în care povesteşte experienţele prin care a trecut. El recunoaşte că a avut o copilărie grea, din cauza faptului că nu se putea împăca cu boala sa. El mai povesteşte şi că a făcut sex cu peste 1.000 de bărbaţi şi femei. 

Mai mult, cele două penisuri funcţionează separat şi ambele pot avea erecţii individuale. El poate urina şi ejacula simultan

Mai multe