Măruţă: «Mi-am înregistrat ieri bebeluşul»

28 martie 2011 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Andra şi Cătălin Măruţă sunt cu adevărat fericiţi, de când au devenit părinţi. Ieri, l-am surprins pe moderatorul tv tot un zâmbet, la Primăria Sectorului 1, acolo unde l-a înregistrat pe micuţul David.

Vezi şi:

Măruţă: «Mi-ar fi plăcut să am gemeni»

Andra şi Măruţă şi-au adus ieri bebeluşul acasă

Andra, dependentă de net! Nu pleacă niciunde fără iPhone şi iPAd

Andra a născut un băieţel de nota 10 - VIDEO

Soţii Măruţă şi-au dorit cu ardoare un bebeluş încă de acum trei ani, când s-au căsătorit şi iată că minunea s-a întâmplat în urmă cu aproape două săptămâni.

Rolul de părinţi nu i-a luat prin surprindere pe Andra şi pe Cătălin şi se descurcă de minune cu micuţul David. Ce-i drept, sunt privilegiaţi, căci bebeluşul nu le dă prea mari bătăi de cap, cel puţin deocamdată: "Suntem norocoşi. Avem un bebeluş cuminte. Nu se trezeşte noaptea decât atunci când trebuie să mănânce. Ne-am obişnuit, treptat-treptat ne obişnuim cu toate, dar la bebeluşi nu ştii niciodată ce te aşteaptă peste o săptămână!", a declarat Măruţă, pentru Click!

Pe Cătălin l-am surprins ieri la Primăria Sectorul 1, unde l-a înregistrat pe micuţul David: "Am avut aici treabă cu actele şi acum mă grăbesc să plec, să mă pregătesc pentru emisiune", ne-a mai spus moderatorul.

Bebeluşul va fi creştinat după Postul Paştelui, iar naşi vor fi Arpad Pazskany şi iubita lui, Anamaria Feher, unii dintre cei mai apropiaţi prieteni au cuplului Andra-Măruţă.

Solista l-a adus pe lume pe David pe data de 16 martie, prin cezariană, la o clinică particulară din Bucureşti, iar bebeluşul a avut 54 centimetri şi 3,760 kilograme. Trei zile mai târziu s-a externat, iar de atunci vedeta este nedezlipită de micuţul David.

Andra revine vineri la «Românii au talent»!

Solista a muncit patru luni, în perioada sarcinii, la preselecţiile „Românii au talent" (Pro Tv), ce au avut loc în toată ţara.

Vinerea aceasta, la două săptămâni după ce a devenit mămică, solista revine în direct la prima semifinală a show-ului. Astfel, din 1 aprilie, la Pro Tv, se dă startul celor patru semifinale, care vor fi difuzate vineri şi sâmbătă, pe 1 şi 2 aprilie, respectiv pe 8 şi 9 aprilie, şi care vor fi transmise în direct din studiourile din Buftea.

Câştigătorul marelui premiu, de 120.000 de euro, va fi ales pe 25 aprilie.

Mai multe