Măruţă, pălmuit în direct în propria emisiune! Prezentatorul a cerut publicitate

30 martie 2012 16:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru stilul incisiv şi insistent de a "scoate" informaţii de la invitaţii săi, Măruţă a cunoscut astăzi şi reversul medaliei, însă într-un mod mult mai dur.

Avându-i pe Happylica pe Israela şi pe soţul său, Liviu, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" a început, cum îi stă în fire, să aducă în discuţie subiecte despre care invitaţii nu doreau să discute.

Mai exact, el l-a întrebat pe Liviu dacă mai are probleme cu alcoolul. Deşi soţul Israelei încerca să evite subiectul, Măruţă nu se lăsa. "Tu pui cam multe întrebări. Te-am rugat să nu vorbim despre acest subiect. Am făcut atât drum până aici şi nu mai vreau să discutăm despre alcool", a mai spus Liviu, fără niciun un succes însă.

Astfel, văzând că Măruţă insistă, el s-a ridicat de pe canapea şi l-a pălmuit pe prezentator, moment în care acesta a cerut publicitate.

La revenirea în direct, telespectatorii au răsuflat uşuraţi atunci când au aflat ă totul a fost o farsă pe care Cătălin a pus-o la cale cu ocazia zilei de 1 aprilie. "A fost o glumă de 1 aprilie pentru colegii mei. Nimeni nu ştia despre această farsă", a spus Măruţă amuzat.

Mai multe