Matoko Agnes: «M-am despărţit de nepotul lui Becali!»

17 august 2011 17:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Cunoscut drept un „aspirator” de vedete, Lucian, nepotul lui Gigi Becali, nu  a reuşit „să danseze” nici măcar o vară la braţul frumoasei mulatre Agnes Matoko.

Deşi, în urmă cu două luni, Matoko şi Lucian păreau că formează perechea perfectă, afişându-se împreună şi la nunta fotbalistului Hristu Chiacu, relaţia lor a început să scârţâie mai ales în ultimele săptămâni.

După mai multe certuri furtunoase şi împăcări, Matoko a decis să se despartă definitiv de Lucian. Brunetei i-a umplut paharul aventura pe care Lucian a avut-o chiar sub ochii ei, week-endul trecut, la mare, când acesta a plimbat o brunetă  cu skijet-ul fără să-i pese că iubita lui stătea şi îl aştepta pe şezlong. Enervată la maximum, Matoko i-a aruncat un pahar cu apă în ochi lui Lucian, când acesta s-a întors fericit după zbenguiala în valuri cu bruneta.

„Ce a fost între mine şi Lucian ne priveşte pe noi, de ceva timp nu mai suntem împreună, aşa că el poate ieşi cu cine doreşte, aşa cum o făcea şi înainte de a mă cunoaşte şi aşa cum a făcut-o pe plajă în week-end. Nu mă priveşte ce face şi cu cine se vede”, a declarat Agnes, în exclusivitate pentru Click!

Fotomodelul Agnes Matoko şi Lucian, nepotul preferat al finanţatorului echipei Steaua, Gigi Becali, s-au cuplat în urmă cu doar trei luni şi au preferat să ţină ascunsă idila lor pentru o perioadă de vreme.

Relaţia lor a devenit publică în momentul în care fotomodelul şi-a postat pe contul de Facebook o poză cu iubitul ei, în ipostaze tandre. Weekend-ul trecut, Lucian a dus-o pe Agnes la mare, în staţiunea Mamaia, însă a călcat pe bec cu o brunetă.

Uite ce vedete a mai bifat Lucian!

Pe lista lui de cuceriri se află până la acest moment Diana Munteanu, Andreea Mantea, Roxana Vancea şi Oana Ioniţă. Diana Munteanu a rezistat cel mai mult până acum alături de nestatornicul Lucian, cei doi având o relaţie de aproape doi ani.

Mai citeşte:

Becali

şi-a făcut freza în oglindă lângă dricul Elenei Băsescu - FOTO Reacţia sa? Înjurături - AUDIOGigi

Becali va fi naşul lui Gabi Firea: «Da, 100% îi voi conduce la altar»

Agnes

Matoko: «Eu nu mi-am tras-o pe-o ciorbă de burtă, ca Laurette!»

Agnes

Matoko: «I-am spart capul unei fete care a vrut să-mi ia iubitul» VIDEO

Agnes

Matoko: «O să iasă rău dacă mă întâlnesc cu Mirela Chirilă» - VIDEO

Nepotul lui Gigi Becali se iubeşte cu mulatra Agnes

Mai multe