Mattyas îşi pregăteşte revenirea în lumea muzicală! Vezi ce eforturi face pentru asta!

7 aprilie 2014 12:47   Actualitate
Ultima actualizare:

A lansat piese precum „Missing You", „Secret love" şi „Remeber", melodii cu care a cucerit Grecia şi ţara noastră. Acum Mattyas vrea să revină cu un nou look şi o nouă piesă de senzaţie

De aceea solistul lucrează la mai multe piese din care va lansa cea mai bună variantă pentru publicul lui. Aşa că Mattyas se străduieşte să iasă cea mai bună variantă pe care o va lansa în cel mai scurt timp. Ocupat cu înregistrările, concerte, şedinţe foto şi evenimentele la care participă, solistul şi-a găsit timp şi pentru întreţinere.

Mattyas merge la sală de câteva ori pe săptămână şi încearcă să se menţină prin exerciţii fizice. Apoi merge la piscină unde face mai multe ture în apă. În plus, zilele trecute solistul a descoperit şi un salon special pentru bărbaţi, unde a mers să şi facă câteva tratamente faciale. „Am făcut un tratament cosmetic, expunere la vapozone, gomaj, hidratare, masaj facial şi mi s-a aplicat o mască revitalizantă. Am auzit de salonul „Special for men" din capitală de la mai mulţi colegi, special pentru bărbaţi foarte ocupaţi şi mi-am zis că ar fi cazul să încerc şi eu. Am aflat că e altceva pentru că îţi duc maşina la spălat şi îşi fac cumpărăturile dacă nu ai timp, aşa că am apelat şi eu la ei", a povestit solistul pentru click.

Mai multe