Mazăre jr, de la soldat german la şmecher de oraş

28 februarie 2010 19:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Colecţie de cămăşi personalizate, cu monogramă, pentru primăvara 2010 şi 12 manechini profesionişti.

Alături de ei, pe podium, Răducu, fiul primarului Constanţei, Radu Mazăre, care la 16 ani a intrat deja în lumea mondenă. Parada cămăşilor create de Florianina Petcu, mama băiatului lui Mazăre, a avut loc, sâmbătă noapte, în clubul constănţean Wish.

 Citeşte şi:    Mazăre, locul trei la samba la Carnavalul de la Sao Paulo - VIDEO    Uite cu cine se distrează Radu Mazăre la Carnaval - VIDEO    Mazăre îşi parchează barca-n casă    Mazăre, înzăpezit la Lehliu: „Fiul meu a dormit în portbagaj!“    Mazăre, te crezi tăticul Playboy?    Radu Măzare: “Noua mea deviză: sport, fete şi anchete!”

"Am prezentat colecţia de primăvară ce cuprinde cămăşi bărbăteşti care se adresează cluberrilor, dar şi celor care au în program mese romantice sau întâlniri de afaceri", a spus Florianina Petcu.

O cămaşă care defineşte de ceva vreme stilul Mazăre costă 225 de lei, iar creatoarea a declarat că poate face, la cerere, orice monogramă.

Paradă controversată

Răducu Mazăre are ceva experienţă în domeniul prezentărilor de modă. În luna iulie a anului trecut, fiul primarului Constanţei a defilat îmbrăcat în soldat al armatei germane (foto alăturat), în timp ce tatăl său a purtat o uniformă de ofiţer al Wehrmacht-ului. Edilul a şocat asistenţa cu atitudinea marţială afişată în timpul evenimentului.

Parada a avut loc pe o scenă de lângă Cazinoul din Constanţa şi a prilejuit prezentarea unei colecţii semnate de creatoarea Marcela Cuzic.

Mai multe