Mazăre, obosit după o noapte la puşcărie: «Nu e deloc uşor!»

10 aprilie 2014 18:41   Actualitate
Ultima actualizare:

„Nu mă tem de puşcărie!”, a spus, marţi, Radu Mazăre în timp ce era săltat de mascaţi. Însă, după o noapte petrecută în arest, primarul Constanţei şi-a cam schimbat părerea.

„Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva, nu e uşor deloc!" Edilul a părăsit arestul Poliţiei Capitalei, miercuri seara, în jurul orei 23.00, după ce judecătorii au hotărât să-l cerceteze în libertate. Cu pardesiul pe mână şi cu o sacoşă din rafie în care avea lucrurile, primarul Constanţei nu s-a mai arătat atât de nepăsător dacă va face sau nu puşcărie. A făcut noapte albă într-o celulă de arest, cu trei paturi suprapuse şi o toaletă în care nu se trăgea apa.

A primit un sendviş de la un jandarm şi nu a închis un ochi din cauza colegului de celulă, Dan Radu Ruşanu, care ar fi sforăit toată noaptea. Totuşi, după experienţa nu tocmai plăcută, Mazăre a răsuflat uşurat. A fost eliberat din arest. Adio, însă, vacanţă de Paşte în Madagascar, căci edilul nu are voie să părăsească ţara. „Nu-i nimic, plec la Constanţa şi v-aştept de 1 Mai la mare!", a spus Mazăre la ieşirea din arest. Şi omul de afaceri Avraham Morgenstern, de la care se presupune că Mazăre a primit şpagă 175.000 de euro, a fost eliberat în aceleaşi condiţii.

De fericire, nevoiaşii care au primit locuinţe de la Mazăre în campusul social Henri Coandă, au oprit protestele şi au sărbătorit eliberarea acestuia. Primarul le-a mulţumit ieri pentru susţinere.

Radu Mazăre va fi cercetat în stare de libertate. Primele declaraţii ale primarului după ce a ieşit arest

Mazăre: «Sunt interceptat de când este Băsescu pe scaun»

Nu-i carnaval! Pe Mazăre chiar l-au săltat mascaţii

Mai multe