Medicul Marek Vâlcu dă în vileag toate operaţiile Oanei: «Şi-a făcut gambele, genunchii, coapsele şi talia»

26 mai 2014 15:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Oana Zăvoranu şi medicul Marek Vâlcu este departe de a se termina. Astăzi, doctorul estetician a ieşit la rampă cu o serie de acuzaţii şi de dezvăluiri care nu-i fac deloc cinste brunetei.

Pentru prima dată, medicul la care Oana Zăvoranu s-a operat, spune ea, de şase ori la sâni, a mărturisit care sunt, de fapt, intervenţiile estetice ale brunetei. Marek Vâlcu susţine că vedeta şi-a făcut nenumărate operaţii şi că şi-a modificat mai multe părţi ale trupului.

"Eu nu am nicio datorie la ea. I-am dat chitanţă de fiecare dată când mi-au dat bani. Gambele sunt făcute de mine, coapsele, genunchii, talia, sânii. Totul este făcut de mine. I-am făcut toate operaţiile pe gratis, iar pe cei 1.000 de euro pe care i-am primit de la mama Oanei am emis chitanţă", a declarat medicul la emisiunea Acces Direct.

Marek a vorbit şi despre scandalul în care apare numele său, alături de al Oanei. El spune că a fost şantajat şi că nu a existat deloc ideea de mediere, aşa cum a susţinut Oana.

"Îmi pare rău că s-a ajuns aici. S-a ajuns în urma unor mesaje care nu au conţinut niciodatăp cuvantul mediator sau mediere. Oana imi spunea doar că, dacă nu îi dau bani, o să iasă să spună lucruri la TV. Ea nu s-a plâns niciodată de operaţiile pe care i le-am făcut eu şi este un pacient destul de dificil. Am avut de lucru cu ea.

M-au surprins mesajele ei. Probabil am şi eu aceeaşi soartă ca cea pe cre au avut-o oamenii cu acre ea încheie relaţiile. Dar eu m-am decis să apelez la poliţie. Eu am ajuns cu banii la locul stabilit de ea în urma unui şantaj, nici vorbă de mediere. Nici nu ştiam de acea mediatoare. Probabil a adus-o ca să dea un aspect mai legal...Eu am fost şantajat",

Oana a cercetată în libertate

Joia trecută a fost una grea pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a fost ridicată de politie după ce a fost prinsă în timp ce lua de la medicul Marek Vâlcu suma de 10.000 de euro, pe care i-o ceruse pentru a nu-l denigra la televizor. Doctorul estetician i-a făcut plângere pentru şantaj, iar bruneta este acum cercetată în libertate.

Mai multe