Mega-orgie sexuală la Fenerbahce

12 decembrie 2009 17:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Citește și

Brazilianul Fabio Bilica, de două ori „călăul” Stelei

Colin Kazim-Richards este unul dintre principalii actorii ai unei seri-maraton extrem de intense petrecute în Hotelul Nobel de trei stelei din Istanbul. Cotidianul german Bild a relatat că acesta a fost însoțit la partida sexuală de Andre Santos și alți doi coechipieri.

S-a scris că jucătorul Kazim-Richards a dus fete într-un apartament, acompaniat fiind de brazilienii Andre Santos, Gokcek Vederson și Bilica, fostul fotbalist al celor de la Universitatea Cluj. Pentru damele de companie s-au plătit în jur de 1500 de euro.

foto - Fabio Bilica, fostul jucător al Universității Cluj

foto - Vederson, mare amator de pian

Mai multe cătușe au fost găsite, de către cameriste, în luxosul apartament de hotel.

Deranjat de lipsa de profesionalism a jucătorilor săi, antrenorul Christoph Daum, care în trecut a fost implicat într-un scandal sexul combinat cu droguri în urmă cu nouă ani, vrea să scape de principalii vinovați de la echipă.

"Din nefericire, trebuie să confirm că ce s-a zvonit este adevărat. Sunt absolut șocat. Nu m-am așteptat niciodată ca acești jucători să fie implicați în așa ceva", a precizat Daum.

Sunderland, Hull și Blackburn se numără printre cluburile interesate de Kazim-Richards, în timp ce Bilica și Vederson sunt de vânzare, de asemenea.

Kazim-Richards le-a adus victoria celor de la Fenerbache în jocul împotriva Stelei de la București, scor 1-0, în timp ce Bilica și Andre Santos au punctat o dată în returul de la Istanbul, scor 3-1.

Mai multe