Meme, 5.000 de euro pentru o partidă de sex: «Marş»

11 iulie 2012 5:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Jurnalista păcătoasă a lui Capatos a rămas fără cuvinte zilele  trecute după ce un tânăr a abordat-o într-un mod nu tocmai convenţional! Meme a fost ofertată cu suma de 5.000 de euro în schimbul unei partide de sex.

Fostei iubite a lui Lazarus nu i-a venit să creadă ochilor când a văzut cât de normală i se părea admiratorului discuţia dintre ei. Se pare că tânărul şi-a făcut o pasiune pentru brunetă şi vrea să o abă cu orice preţ.

Pentru asta, el s-a gândit să-i ofere "câţiva bănuţi" cu gândul că poate, poate Meme va accepta să-l aibă în aşternuturi.

"Buna Mihaela! Eu sunt Petre-Alexandru. De ce iti dau mesaj ...am un amic cu mare putere financiara, e din Popesti Leordeni. M-a rugat pe mine sa-ti dau mesaj pentru ca el e mai timid si se simtea si un pic aiurea sa-ti propuna asa ceva. Mi-a zis ca ar fii (n.r. ar fi) interesat sa iasa intr-o zi cu tine, eventual daca iti doresti sa ajungeti si la relatii intime. E dispus sa plateasca intre 3.000-5.000 euro. Astept un raspuns!", este mesajul primit de Meme, scrie STL.RO

Reacţia jurnalistei nu a fost tocmai pe placul băiatului şi i-a dat un răspuns "dezamăgitor".

"Ai un tupeu incredibil. Cum iti permiti sa ma intrebi asa ceva?! Poti sa intretii tu relatii cu prietenul tau ... Cu siguranta va potriviti bine. Mars!

"Asta e dobitocul! Chiar crede ca totul se poate cumpara", a scris Meme pe Facebook.

Mai multe