Meme, crize de gelozie cu Lazarus şi noua cucerire: «Te f...i cu el, zdreanţă?»

16 mai 2010 19:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Luis Lazarus a pus degeaba 25 de kilograme de muşchi pe el, pentru că a încasat o bătaie în toată regula de la Mihaela Moise, ca pedeapsă că a fost înlocuită cu o brunetă splendidă.

Telenovelă în toată regula între Luis Lazarus şi iubita lui, Mihaela Moise, alias Meme.

Mai citeşte:

Luis Lazarus:«Am aruncat la gunoi 100 de costume»

Luis Lazarus se dă iar la Zăvoranca

Şi-au cărat pumni pentru Lazarus

Luis Lazarus dă startul la bătăi între femei

Petrecerea era în toi într-un club de fiţe din Capitală, sâmbătă noapte, pe la ora 3.00, când a intrat vijelioasă Meme, reporter la „Acces direct" (Antena 1).

Bruneta s-a dus glonţ la masa unde era Luis Lazarus cu o tânără pe care o giugiulea cu foc. Alături de el, pe canapea, erau prezenţi câţiva dintre luptătorii K1 de vârf, aflaţi la Bucureşti pentru World Grand Prix: Ray Sefo, Mighty Mo şi Erol Zimmermann.

S-au trezit lângă ei cu Meme cea furioasă, care a început să care poşete în cap lui Lazarus. Bodyguarzii clubului au intervenit, dar furia lui Meme nu a putut fi domolită, cu una, cu două. Luptătorii străini, care nu înţelegeau despre ce este vorba, au părăsit în grabă clubul, gesticulând a compătimire la adresa lui Lazarus.

Circa un sfert de oră s-au bălăcărit Lazarus şi Meme: „Du-te acasă! Pleacă! Adio!", spunea „Justiţiarul". „Te f...i cu el, zdreanţă?" striga Meme şi tot încerca să-i plaseze nişte lovituri cu poşeta noii iubite a lui Lazarus.

În cele din urmă, bodyguarzii clubului au luat-o pe sus pe Meme, iar Lazarus şi tânăra au fost scoşi prin spate şi urcaţi repede într-un taxi.

Reporterii Click! au aflat că noua cucerire a lui Lazarus se numeşte Andreea, are 22 de ani şi este studentă la Relaţii Publice, în Sibiu. Cei doi au mai fost văzuţi împreună şi joi, iar cineva i-a şoptit şi lui Meme că a fost înlocuită.

Luis a sorbit-o din priviri pe Andreea,când s-a aplecat cu rochiţa minusculă

Joi seara, Lazarus a pipăit-o non-stop pe brunetă

A înşelat-o şi cu Andreea Podărescu

Mihaela Moise şi Luis Lazarus formează un cuplu de mai bine de trei ani. Relaţia lor nu a fost una liniştită, fiind presărată cu multe certuri şi împăcări.

Ultimul mare scandal dintre cei doi amorezi s-a petrecut în urmă cu jumătate de an, când Luis i-a dat papucii reporteriţei de la Antena 1 pentru a se cupla cu manechinul Andreea Podărescu. Cei doi şi-au aruncat atunci cuvinte grele, însă s-au împăcat după doar trei săptămâni.

Mai multe