Meniu de 130 de euro pentru nuntaşii lui Pepe
Somon afumat cu hrean şi capere, tartine cu icre de somon, „vol au vent" cu pui şi ciuperci, muşchi de porc, de vită şi piept de pui la grătar cu legume, asta va mânca azi mirele Pepe, mireasa Raluca Pastramă şi invitaţii lor, la nunta care va avea loc la un centru de evenimente din Pipera.
Agitaţie mare ieri, la Aristocrat Events Hall, locul unde va avea loc ceremonia. Se monta scena, se aranjau mesele, se pregătea decorul din grădină.
Pepe îşi doreşte mult să se însoare în aer liber, dar vremea se pare că nu ţine cu el. Se anunţă ploaie. În acest caz, organizatorii au pregătit o sală separată, în interior.
Un asemenea meniu costă, la restaurantul Aristocrat Events Hall, circa 120-130 de euro
Totul va începe la ora 17.30, iar ceremonia va fi transmisă în direct de naşul mare, Cătălin Măruţă, în emisiunea sa, Happy Hour. Cei aproximativ 350 de invitaţi vor petrece, apoi, în sala Londra, ce va fi decorată numai cu trandafiri albi şi roşii.
Îi aşteaptă multe surprize, iar de pe mese îi vor îmbia mâncăruri fine din bucătăria franţuzească şi internaţională, meniul costând de 120-130 de euro de persoană. Sunt programate 7-8 reprize de program artistic, cu muzică lăutărească, disco, dar şi coveruri după piese celebre.
"Mai devreme au fost aici Pepe, cu tatăl lui, tatăl şi fratele Ralucăi, Cătălin Măruţă şi echipa. Am pus la punct ultimele detalii, se munceşte de zor, e nebunie pe aici", ne-a declarat ieri unul dintre managerii Aristocrat Events Hall, Bogdan Petrilă.