Meniu de fite şi sampanie fină la nunta lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt!

8 noiembrie 2013 18:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Preparate sofisticate şi băuturi fine! Aşa vor fi răsfăţaţi cei 300 de invitaţi sâmbătă la Poiana Braşov la nunta lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt.

Mireasa s-a ocupat în cel mai mic detaliu de organizarea evenimentului, iar felurile de mâncare au fost degustate chiar de ea. Din mai multe variante, Brigitte Sfăt a ales meniul de nuntă, care le va încânta la propriu papilele gustative invitaţilor.

La aperitiv, nuntaşii se vor delecta cu icre de manciuria, ţelină în mantie de ciocolată amăruie, avocado cu salată Waldorf, gelatină de curcan, iar la gustare caldă, vor gusta dintr-un file de lup de mare pe pat de legume.

Între câteva momente de pauză şi hore pe ringul de dans, invitaţii vor fi apoi aşteptaţi la mese cu un duet de muşchiuleţ de vită, piept de raţă şi un curcubeu de piure de morcovi, cartofi şi spanac, cu sos de piper verde. Bucatele vor fi stropite din plin cu băuturi fine şi şampanie scumpă.

La finalul serii, mirele şi mireasa vor tăia un tort cu cinci etaje, pe care Brigitte l-a comandat la o cofetărie din Timişoara.

După eveniment, mirii se vor relaxa într-un apartament luxos la acelaşi hotel unde va avea loc şi petrecerea.

Mai multe