Mentalistul Cristian Gog, număr inexplicabil prin telefon - FOTO

6 iunie 2012 9:06   Actualitate
Ultima actualizare:

În această dimineaţă DJ-ii ProFM Sara şi Nicolai au experimentat imposibilul alături de mentalistul Cristian Gog, câştigătorul emisiunii “Românii au talent”, la ProTv.

Cristian a reuşit să îi trezească efectiv pe cei doi DJ-i prin trucurile pe care le-a făcut şi nu oricum, ci şi pe ascultătorii în direct prin telefon.

Unul dintre numerele care l-a lăsat şi pe cel de pe fir fără cuvinte a fost când aceasta a sunat din maşină şi Cristian l-a pus să îşi imagineze că are un pachet de cărţi în mână, iar de acolo trebuie să extragă o carte, pe care trebuie să o spună. În acelaşi timp, în studio el a scos un pachet de cărţi legat cu elastic şi după ce ascultătorul a spus cartea, el a arătat DJ-ilor pachetul în care această carte era singura întoarsă.

La finalul emisiunii Sara a declarat: "Cristian Gog a fost o adevarată surpriză în studio. A făcut 3 numere cu ascultătorii noştri prin telefon şi la fiecare dintre ele mi s-a făcut pielea de găină, vorba Andrei. Aproape că în timpul vizitei ne-am legat de scaun să nu dispărem din emisie. La următoarea vizită a mentalistului o sa-l rugăm să provoace şi apariţii de bani, femei şi o friptură pentru Nicolai", a declarat Sara.

Şi DJ-ul ProFM George Vintilă, care a venit de la ora 10:00 în emisie, a avut parte de momente surpinzătoare cu Cristian Gog, care l-a uimit cu un alt număr cu cărţi de joc.

Mai multe