Micuţul Robert stă cu chirie în Italia

8 mai 2012 18:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Când am sunat-o pe mămica lui Robert Mihăilă, copilul bolnav de talasemie majoră, femeia a izbucnit în plâns. “Tocmai ne-au scos din spital. Băiatul nu e încă foarte bine, dar e tare greu printre străini”, mi-a spus.

Grijile, lipsa banilor şi faptul că stau de câteva luni într-o ţară în care românii nu sunt prea bine văzuţi au copleşit-o pe Nicoleta. Va mai avea încă de stat,

fi­­indcă tratamentul copilului ei, care a suferit un transplant de celule stem la Spitalul de copii „Bambino Gesu" din Roma, va mai dura alte câteva luni. Am liniştit-o puţin, spunându-i că i-am pus în cont o sumă mai mare de bani, cu care va mai putea rezista două luni acolo. Apelurile către cititori au fost auzite si bucuria s-a produs.

Îngerul păzitor al lui Robert, dar şi al altor şase copii este o doamna care, de-a lungul celor doi ani şi jumătate de campanie "Din inimă pentru copii", a ajutat un număr mare de micuţi să treacă prin cea mai grea perioadă a vieţii lor.

O dată cu Robert, au primit sume importante de bani copiii despre care aţi citit în ultima vreme în Click!: Andrei Oltei, Larisa Sporea, Mina Ionescu, Robert Slujitoru, Georgiana Călin şi Sara Ştefan. Mulţumim doamnei în numele unor mămici fericite.

Mai multe