Mihaela Borcea: «Cristi a mai avut probleme şi la Miami, i-a fost rău şi a lesinat»

13 martie 2012 14:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta nevasta a lui Cristian Borcea, Mihaela, a vorbit despre cumpăna prin care a trecut dinamovistul.

Mihaela spune că operaţia a durat şase ore şi că nu a fost o intervenţie uşoară.

"Operaţia a durat în jur de 6 ore, dar sunt fericită că a reuşit să treacă de această cumpănă dn viaţa lui. Orice intervenţie asupra cordului nu putem să spunem ca este uşoară. Chiar dacă medicul este cel mai bun din România, puteau exista şi complicaţii. A avut probeleme din totdeauna. Am încercat să nu se ajungă aici, a mai făcut şi acum 2 ani o analiză asupra vaselor coronariene şi a ieşit bunicică. Stresul cotidian şi-a spus cuvântul si a ajuns pe masa de operaţie. A mai avut probleme şi la Miami, i-a fost rău şi a leşinat, a fost dus la urgenţe", a declarat Mihaela, pentru «Drept la Ţintă».

Ea şi-a protejat copiii cei mici şi nu le-a spus despre operaţia tatălui lor: "Am fost la el cu băiatul cel mare. Azi au aflat şi cei mici, nu am vrut să se îngrijoreze. Aseară era sub efectul anasteziei, iar în timp ce vobeam a adormit. Am văzut că a trecut cu bine peste operaţie. Va mai sta o săptămână în spital şi după aia va merge acasă, unde va începe recuperarea. Voi mai merge şi astăzi la spital, este tatăl copiilor mei, omul cu care am petrecut 22 de ani din viaţă si e normal să-l susţin".

Mihaela a infirmat informaţia precum că s-ar fi întâlnit cu Alina, actuala soţie a dinamovistului, pe holul spitalului: "Nu ne-am întâlnit, nu am văzut-o. Nu a existat nici o discuţie intre noi. Nu vreau să comentez pe subiectul ăsta. Eu am mers să-l vad pe Cristi şi atât".

Mai multe