Mihaela Rădulescu: "Trăiesc în două lumi. Într-una mă iubeşte un copil, în cealaltă, un bărbat"

22 iulie 2010 9:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu îi spală lui Oţil hainele pline de noroi - FOTO

Oţil, pe motor, cu Mihaela alături

Mihaela Rădulescu se simte vinovată pentru moartea Mădălinei!

Mihaela Rădulescu: "Sunt o pofticioasă! Aş mânca şi opt amandine!" VIDEO

Este evident vorba despre fiul ei Ayan şi iubitul ei Dani! Mihaela Rădulescu mărturiseşte că trăieşte în două lumi în care se bucură de o iubire pură.

"Trăiesc în două lumi şi între cele două lumi. Sunt atât de diferite, dar în fiecare am o iubire de ţinut în palme şi în fiecare dintre aceste două lumi mă simt cea mai iubită- într-o lume de un copil, în alta, de un bărbat", a spus Mihaela, conform evz.ro.

"Într-o lume abia îmi fac prieteni, cu curaj şi onestitate, într-alta îmi regăsesc toţi prietenii care-mi lipsesc, familia mea dragă şi cunoscuţi care-mi fac bine. Într-o lume sunt integral mamă, în alta sunt femeia iubită care crede, în sfârşit, că relaţia la distanţă are totuşi rezistenţă, dacă e legată cu iubire pură. Am găsit puncte de sprijin, am descoperit un soi de echilibru şi am ales să înţeleg noua mea viaţă exact aşa cum este, diferită de a celor mai mulţi, interesantă şi plină de trăire, dor, grijă, timp pentru lucrurile cu adevărat importante", a mai declarat vedeta de televiziune.

Mai multe