Mihai Albu a întârziat la ziua soţiei sale! FOTO/VIDEO

28 iulie 2011 14:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Iulia Albu a împlinit astăzi 30 de ani şi cu această ocazie a decis să pună punct unei etape a manifestului "Sunt frumoasă pentru că sunt eu", printr-un shooting inedit cu finalistele din campanie. Deşi nu se aştepta ca soţul ei, Mihai Albu, să participe la eveniment, Iulia a avut parte de o surpriză cu 131 de trandafiri.

Iulia Albu a organizat de ziua ei un pictorial alături de 10 fete din toată ţara pentru a promova frumuseţea naturală. Ea a iniţiat campania - manifest împotriva abuzului de chirurgie estetică în urmă cu câteva luni şi susţine că-şi doreşte foarte mult ca declaraţia ei să fie cât mai promovată.

FOTO: Dan Bistriţeanu

Înconjurată de oameni dragi, Iulia Albu a simţit lipsa soţului ei, care a întârziat la cel mai important eveniment din viaţa ei.

"Mihai are o colecţie de pregătit şi din acest motiv lipseşte. Colecţia este întotdeauna cea mai importantă", ne-a declarat Iulia.

Totuşi, designerul a reuşit să-şi facă puţin timp şi pentru soţia lui şi i-a făcut o mică "vizită" în timpul shootingului. El a surprins-o pe Iulia cu un buchet imens de trandafiri, susţinând că nu s-a pus niciodată problema că nu va participa la eveniment.

"Ştia că vin, doar că am întârziat puţin. I-am pregătit câteva surprize în cursul zilei de azi, dar nu vreau să le divulg. Buchetul pe care i l-am dăruit are 131 de trandafiri", ne-a declarat Mihai Albu, care a plecat imediat după ce şi-a făcut datoria de soţ.

Vezi mai multe fotografii de la eveniment în Media Center

Citeşte şi:

Iulia Albu şochează din nou! A umblat desculţă de ziua ei! FOTO/VIDEO

Aniversare cu ghinion? Iulia Albu a rupt cuţitul în tort! - VIDEO

Mai multe