Mihai Albu nu îşi poate reveni după divorţ: «Mă tulbură de câte ori mă întâlnesc cu Iulia la evenimente»

22 aprilie 2013 15:06   Actualitate
Ultima actualizare:

După 8 ani în care au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, designerul de pantofi Mihai Albu şi soţia lui, fashion- editorul Iulia Albu, au decis să pună punct căsniciei lor. Cei doi au semnat actele de divorţ în urmă cu mai puţin de o lună şi au luat-o pe drumuri separate. Mihai Albu a fost invitat în platoul Happy Hour şi a vorbit despre cât de greu îi este să treacă peste acest eveniment din viaţa lui.

Dacă Iulia şi-a revenit rapid după divorţ, afişându-se în compania altui bărbat, un aşa zis prieten de familie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Mihai Albu. Cunoscutul designer nu a depăşit încă acest episod negru din viaţa lui şi suferă încă după fosta nevastă.

Acesta a mărturisit că încă are sentimente foarte puternice pentru Iulia şi că îl afectează fiecare întâlnire cu ea. "Mă tulbură de câte ori mă întâlnesc cu Iulia la evenimente", a recunoscut Mihai.

Timp de 8 ani, Iulia şi Mihai Albu au format un cuplu frumos. Cei doi păreau foarte fericiţi împreună

În cadrul unui mini-interviu emoţionant, Mihai Albu i-a povestit lui Cătălin Măruţă că nu găseşte forţa să o ia de la capăt şi că simte că a greşit foarte mult prin divorţul de Iulia.

"Eu nu am depăşit încă această situaţie, nu m-am obişnuit cu divorţul. Pentru mine, e în continuare soţia mea şi am senzaţia că dacă ies cu altcineva, o înşel. Cred că ar fi fost mai bine să stăm o perioadă separaţi şi abia apoi să punem problema unui divorţ. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici", a spus acesta.

Cei doi au divorţat la sfârşitul lunii martie a acestui an, ţinându-se de mână

Designerul a mărturisit că a sperat până în ultima clipă ca fosta lui soţie să se răzgândească şi să amâne divorţul şi a recunoscut că oricând l-ar bucura o împăcare cu aceasta.

"Dacă Iulia mi-ar fi spus să oprim divorţul, să ne mai gândim, aş fi acceptat imediat. Chiar m-ar fi bucurat lucrul acesta. Acum nu pot vorbi despre o posibilă împăcare, nu ştiu ce să spun. Acesta nu este un subiect de discutat pe un post de televiziune, în direct. Dar nu pot să spun că nu mi-ar plăcea asta", a declarat Albu.

Mihai este vizbil afectat în urma divorţului. Acesta a ţinut capul în pământ de câte ori a rostit numele celei care i-a fost soţie mai bine de 8 ani

Mihai a povestit că îşi face procese de conştiinţă legate de situaţia în care a pus-o pe fetiţa lui, micuţa Mikaela şi că se simte foarte vinovat că nu a luptat pentru a-şi salva căsnicia.

"Regret că nu am făcut asta şi că nu am gestionat mai bine ultimii trei- patru ani. Îmi pare foarte rău că am nimicit o familie. Fiecare dintre noi va intra probabil în altă relaţie, iar atunci Mikaela va face ping-pong între două familii", a spus bărbatul la Happy Hour.

Mai multe