Mihai Mitoşeru, după despărţirea de Noemi: «Am plâns în maşină»

28 martie 2012 15:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Relaţia de şase ani pe care o avea vedeta s-a încheiat săptămâna aceasta.

"De ieri nu mai suntem împreună", a anunţat Mitoşeru la emisiunea "Drept la ţintă". Problemele de cuplu din ultima vreme nu numai că nu s-au rezolvat, ci chiar s-au acutizat: "Prima dată ne-am despărţit în decembrie. Am încercat să remediem problema, dar a fost şi mai rău. Cel mai grav a fost că ne-am plafonat. Am mers din inerţie... şi n-a mai mers", a povestit el.

"Ne-am despărţit frumos. Nu ne-am certat, nu ne-am bătut, nu ne-am împărţit mobila, nu ne-am furat plasma. Bine că nu suntem ca penibilii care apar la televizor să se certe. S-a terminat ieri, la cafenea, am făcut haz de necaz", a detaliat Mihai Mitoşeru. Însă nu poate spune că nu l-a afectat: "Vrei să-ţi spun că am plâns ieri în taxi? Da, am plâns în maşină", a mărturisit vedeta.

Cei doi au fost împreună vreme de şase ani, o perioadă care i se pare chiar lungă, dacă este să privească în jur: "Nu văd în showbiz relaţii care să dureze atât de mult", după cum a comentat el. Cafeneaua o conduceau împreună, însă a găsit şi aici o rezolvare: "Ea a fost manager. Am zis să nu mai fie, că nu e bine să fim acolo amândoi", a decis Mitoşeru.

Mai multe